top of page

GOOGLE PRODUKTER

STRATEGI

BRANDING

kampagnestyring

DESIGN

- Google Adwords

- SEO

SEO

Google produkter

Google har ændret sig meget i løbet af de sidste 17 år – fra udvalget af produkter til hvordan de ser ud og opleves. Og i dag er vi klar til at ændre os endnu engang:
Så hvorfor gør vi det nu? Engang for længe siden var Google en destination som du kun besøgte via din ene enhed, din PC. I dag bruger vi Googles produkter på tværs af mange forskellige platforme, apps og enheder – nogle gange alle sammen på en enkelt dag. Vi forventer, at Google hjælper, hvor som helst og når som helst, hvad end det er på mobiltelefonen, TV’et, dit ur, instrumentbrættet i bilen og ja, selv på den stationære PC!

I dag introducerer vi et nyt visuelt sprog som afspejler lige netop dén virkelighed og viser, når Googles magi virker for dig – selv på den mindste skærm. Som du vil opleve, har vi taget det originale Google-logo og vores branding, som oprindeligt er designet til en pc-browser og opdateret det til en verden af digital interaktion på tværs af utallige enheder og forskellige input (som fx touch, tastatur og stemmestyring)

Det fortæller dig ikke alene, at du benytter Google, men viser dig også, hvordan Google arbejder for dig. For eksempel hjælper nye elementer som en farverig Google mikrofon dig med at identificere og interagere med Google, hvad end du taler, trykker eller skriver. Og så siger vi farvel til det lille blå ”g” ikon og udskifter det med et symbol, der matcher det nye logo.

Webtjenesten-Fyn.dk​

Markedsføring på Facebook er en kraftfuld og effektiv måde at øge salget for din online-forretning. Vi gør det let at nå de mennesker, der betyder noget for din virksomhed og spore resultaterne af din annoncering på tværs af enheder.

Din guide til AdWords

 

Nå ud til nye kunder, og øg din omsætning med AdWords, som er Googles program til onlineannoncering. Formålet med dette er at oprette effektive annoncer og gøre din nnonceringsinvestering til en god forretning.

 

Grundlæggende oplysninger | Kom godt i gang med AdWords

 

Vil du gerne vide, hvordan du får succes med AdWords? Få flere oplysninger om grundlæggende onlineannoncering,  AdWords-kampagne, og hvordan du øger dit investeringsafkast.

 

Optimale løsninger | Få mest muligt ud af AdWords

 

Er du klar til at løfte din effektivitet til nye højder? Få succes ved hjælp af strategier fra WEBtjenesten bag AdWords.

bottom of page